Skip to content

Stichtingsdisputen

O.H.M. Hyperion

Het O.H.M. Hyperion is 10 februari 1998 opgericht. Zij bezorgt al haar leden een prachtige studententijd! Wekelijks organiseren wij vette borrels en activiteiten waarbij wij contact leggen met onafhankelijke Damesdisputen en Damesdisputen van de verenigingen door heel Maastricht. Ook organiseren wij jaarlijks het grootste studenten voetbaltoernooi van Nederland: ‘La Copa de Maastricht’ Alle Hyperianen zijn ervan overtuigd dat kwaliteiten als delegeren, organiseren en domineren kunnen worden verworven tijdens een heftige studententijd waar vriendschap, vrouwen, bier en onvergetelijke ervaringen centraal staan!

Misspuut Pandora

“De albegaafde”: verstandig, aantrekkelijk, nieuwsgierig, krachtig, talentvol en een tikkeltje eigenwijs! Al 33 jaar maakt Misspuut Pandora deel uit van het Maastrichtse studentenleven, waarin wij niet meer weg te denken zijn. Wekelijks vindt op de woensdagavond onze dispuutsavond plaatst. We integreren regelmatig met andere Heren- of Damesdisputen uit Maastricht of het ‘buitenland’ en soms zijn we gewoon lekker met de Pandories zelf. Nadat we heerlijk hebben gegeten (en flink wat hebben gedronken) in de eetgroepjes zetten wij het feestje voort in onze eigen kroeg ‘Studentencafé de Beurs’, waar wij de boel altijd flink op stelten zetten!

H.D. Lucifer

Heerendispuut Lucifer. Een onafhankelijk dispuut met traditionele inslag. Wij geloven dat studeren meer is dan alleen maar drinken. Daarom. De Lucifergedachte: gezelligheid, dronkenschap, vrouwen. Onlosmakelijk met elkaar verbonden.

O.D.D. Schanulleke

O.D.D. Schanulleke is een damesdispuut dat midden in het bruisende studentenleven van Maastricht staat. We houden van themafeestjes, integraties, toernooien en op woensdagavond staan we altijd met onze groene truien in de mooiste kroeg van Maastricht te dansen. Samen delen we lief en leed en met onze bruisende persoonlijkheden maken we elke borrel onvergetelijk!