Skip to content

Stichtingsdisputen

O.H.M. Hyperion

Het O.H.M. Hyperion is 10 februari 1998 opgericht. Zij bezorgt al haar leden een prachtige studententijd! Wekelijks organiseren wij vette borrels en activiteiten waarbij wij contact leggen met onafhankelijke Damesdisputen en Damesdisputen van de verenigingen door heel Maastricht. Ook organiseren wij jaarlijks het grootste studenten voetbaltoernooi van Nederland: ‘La Copa de Maastricht’ Alle Hyperianen zijn ervan overtuigd dat kwaliteiten als delegeren, organiseren en domineren kunnen worden verworven tijdens een heftige studententijd waar vriendschap, vrouwen, bier en onvergetelijke ervaringen centraal staan!

Misspuut Pandora

In 1990 werd Misspuut Pandora opgericht en 30 jaar later staan wij nog steeds bekend om onze diversiteit! Als lid van Pandora heb je niet alleen de vetste studententijd, maar word je vriendinnen voor het leven! Ben jij nou ook altijd in voor een feestje en neem je het leven niet al te serieus? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Een woensdag zonder Pandora is een dag niet geleefd! Kom je kennismaken?

H.D. Lucifer

Heerendispuut Lucifer. Een onafhankelijk dispuut met traditionele inslag. Wij geloven dat studeren meer is dan alleen maar drinken. Daarom. De Lucifergedachte: gezelligheid, dronkenschap, vrouwen. Onlosmakelijk met elkaar verbonden.

O.D.D. Schanulleke

O.D.D. Schanulleke is een damesdispuut dat midden in het bruisende studentenleven van Maastricht staat. We houden van themafeestjes, integraties, toernooien en op woensdagavond staan we altijd met onze groene truien in de mooiste kroeg van Maastricht te dansen. Samen delen we lief en leed en met onze bruisende persoonlijkheden maken we elke borrel onvergetelijk!